بایرن مونیخ روز گذشته در چارچوب رقابتهای هفته نهم بوندسلیگا برابر دارمشتات به میدان رفت و موفق شد این تیم را با نتیجه پر گل هشت بر صفر شکست بدهد. یاشوا کیمیش در دقیقه چهار با کارت قرمز داور از زمین اخراج شد اما در طی این دیدار دو بازیکن از تیم حریف اخراج شدند و 9 نفره شدن آنها به بایرن کمک کرد که بتواند بار دیگر قدرتش را در این رقابتها به حریفان نشان دهد.
کین ستاره تیم توماس توخل در این دیدار بود و سه گل برای تیمش به ثمر رساند تا نشان دهد که هزینه پرداخت شده برای او و تاکید مدیران و کادر فنی این تیم برای به خدمت گرفتنش بیدلیل نبوده است. این ستاره انگلیسی پس از پایان این بازی به خبرنگاران گفت: "هت تریک خوبی بود، چند گل خیلی خوب زدیم. باید تیم را به خاطر این بازی تحسین کرد. من پیش از این گفته بودم که با بازیکنانی که در اطرافم هستند میدانم که شانسهای زیادی خواهم داشت. فقط باید اطمینان حاصل کنم که در زمان درست در مکان درست هستم."
او با اشاره به گلی خارق العاده که از نیمه زمین تیمشان وارد دروازه حریف کرد اظهار داشت: "از گوشه چشمم دیدم که دروازهبان در شرایط عجیبی قرار دارد. فکر کردم که 0-5 جلو هستم، بنابراین چرا شانسم را امتحان نکنم؟ وقتی توپ روی هوا بود، فقط دعا میکردم که زیر تیرک فرود بیاید و خدا را شکر که این اتفاق رخ داد."