فوتبال باز

تهدید استقلال از سوی میلیچ!
1399/02/11

تهدید استقلال از سوی میلیچ!

مدیر برنامه‌های مدافع کروات آبی‌پوشان تهرانی، در صورتی که استقلال به تعهدات خود در قبال میلیچ عمل نکند، از آنها به فیفا شکایت خواهد کرد.

 
به گزارش خبرگزاری تسنیم، بدقولی‌های باشگاه استقلال در پرداخت دستمزدهای معوقه بازیکنان خارجی این تیم، مدیر برنامه‌های این بازیکنان را دست به کار کرده و حالا پس از مدیر برنامه‌های شیخ دیاباته، این بار مدیر برنامه‌های هروویه میلیچ، مدافع کروات آبی‌پوشان با ارسال نامه‌ای به باشگاه استقلال تهدید کرده در صورتی که این باشگاه به تعهدات خود در قبال این بازیکن عمل نکند، شکایت به فیفا را در پیش خواهد گرفت.
 
در این نامه آمده است:
 
«عطف به ایمیلی که باشگاه در تاریخ 14 مارس 2020 (24 اسفند 98) ارسال کرده‌ بود که در آن باشگاه اعلام کرده موفق به پرداخت دستمزد میلیچ نشده است و او را با ادعاهای دروغین برای بازگشت به تهران و شرکت در تمرینات فراخوانده، این در حالی است که باشگاه به تمامی بازیکنان و اعضای کادرفنی اطلاع داده بود که تمامی جلسات تمرین به دلیل شیوه ویروس کرونا لغو شده است. در این ارتباط میلیچ باید شفاف‌سازی کند که باشگاه در این اوقات دشوار که نیمی از جهان درگیر مبارزه با همه‌گیری ویروس کروناست، بدیهی است در تلاش است تا پرونده‌ای را علیه او ایجاد کند تا دلیل عدم پرداخت دستمزد به این بازیکن را توجیه کند که این رفتار باشگاه غیرقابل قبول است. با توجه به موارد ذکر شده، میلیچ مجدداً اعلام می‌کند که باشگاه به درستی در مورد جزئیات حساب بانکی او از طریق ایمیلی که در تاریخ 19 آگوست 2019 (28 مرداد 98) برای آنها ارسال کرده، مطلع شده است، حسابی که باشگا قبلاً مبلغ مندرج در ماده 3.2 قرارداد کاری مربوطه را به آن واریز کرده بود.
 
از آنجایی که میلیچ اذعان می‌کند که این باشگاه دائماً و به طور مداوم با بی‌اعتمادی عمل می‌کند تا در حد امکان در پرداخت حقوق‌های معوقه  تأخیر بیندازد، این بازیکن با احترام دوباره از باشگاه می‌خواهد؛ تا مجموع پاداش‌هایی را که قبلاً در این فصل به این بازیکن پرداخت کرده بود را جمع‌بندی و مدارک قبلی را به وی ارائه دهد؛ همچنین مبلغ 4500 یورو که وی بابت هزینه‌هایی که برای ترک ایران متحمل شده، پرداخت کند؛ در کنار این دستمزد ماه ژوئن 2020 میلیچ که 12 هزار دلار است، پرداخت کند؛ همچنین دستمزد ماه فوریه او نیز که 12 هزار یورو است، پرداخت شود. همه این موارد در نامه پیش‌فرض به تاریخ 11 مارس 2019 (20 اسفند 97) و در ضرب‌الاجلی که از طریق نامه مدنظر برای باشگاه تعیین شده، درخواست شده بود.
 
در صورتی که باشگاه نتواند در ضرب‌الاجل تعیین شده درخواست‌های فوق‌ را عملی کند، سپس میلیچ این حق را دارد که قراردادش را به صورت یکجانبه با باشگاه فسخ کند و از باشگاه استقلال به شورای حل اختلاف فیفا شکایت کند و بازیکن طبق قوانین فیفا درخواست مزایای قراردادی و جبران خسارت و همچنین درخواست اجرای تحریم ورزشی در نتیجه نقض مکرر مفاد قرارداد از سوی باشگاه کند».

کلیک کنید و همین حالا نظر خود را ثبت کنید

نظرات:
1403/12/22
گزینه های جنجالی سرخابی ها و بارسلونا قلمرو جدید فرعون؟

قرارداد محمدرضا اخباری با گل گهر در انتهای فصل جار...

1403/12/21
آخرین شایعات نقل و انتقالات فوتبال - سه شنبه 21 اسفند

احتمال انتقال ادواردو کاماوینگا از رئال مادرید به ...

1403/12/21
بهترین ترکیب تاریخ چلسی

چلسی در سال‌های پس از ورود رومن آبراموویچ با ترکیب...

1403/12/20
آخرین شایعات نقل و انتقالات فوتبال - دوشنبه 20 اسفند

افزایش احتمال بازگشت احمد نوراللهی هافبک الوحده به...

1403/12/20
بازگشت ستاره های محبوب به استقلال و پرسپولیس؟!

قرارداد احمد نوراللهی با الوحده امارات در انتهای ف...

1403/12/19
آخرین شایعات نقل و انتقالات فوتبال - یکشنبه 19 اسفند

علاقه رئال مادرید به جذب انزو فرناندز هافبک آرژانت...

1403/12/19
گرانترین خریدهای تاریخ لیگ 1 فرانسه

پاری سن ژرمن با جذب ستارگان بزرگی به ارزش صدها میل...

1403/12/18
آخرین شایعات نقل و انتقالات فوتبال - شنبه 18 اسفند

تلاش پرسپولیس برای جذب علی قلی زاده از لخ پوزنان د...

1403/12/18
لژیونر محبوب در پرسپولیس و ستاره جدید لیگ در استقلال؟!

مدیران باشگاه پرسپولیس همچنان وضعیت علی قلی زاده د...

1403/12/16
آخرین شایعات نقل و انتقالات فوتبال - پنجشنبه 16 اسفند

علاقه بارسلونا به جذب برونو گیمارش هافبک برزیلی نی...

1403/12/16
تمام تیم های دوران فوتبال فرشاد پیوس؛ بهترین گلزن تاریخ پرسپولیس

فرشاد پیوس اسطوره باشگاه پرسپولیس و تیم ملی ایران ...

1403/12/16
ترکیب و شماره بازیکنان ایران در جام ملت های آسیا ۲۰۱۵

تیم ملی ایران با امید قهرمانی گام به جام ملت های آ...


تیم المپیک لیون مربوط به کدام لیگ است؟
163 پاسخ