نوئل لوگرائه، رئیس فدراسیون فوتبال فرانسه، چندی قبل مدعی شده بود که در صورت صعود فرانسه به نیمهنهایی جام جهانی 2022، تصمیم در خصوص آینده دیدیه دشان، با خود سرمربی این تیم خواهد بود.
پس از برتری با نتیجه 2-1 مقابل تیم ملی انگلیس در مرحله یکچهارم نهایی، حالا قرار است تیم ملی فرانسه برای رسیدن به فینال این تورنمنت به مصاف مراکش برود. این بدان معناست که فدراسیون فوتبال فرانسه حالا به دشان اجازه میدهد تا شخصا تصمیم بگیرد که آیا بعد از این هم هدایت تیم را بر عهده خواهد داشت یا خیر.
در صورت جدایی دشان، زینالدین زیدان گزینه مدنظر فدراسیون فرانسه برای جانشینی این سرمربی خواهد بود، اما حالا به نظر میرسد که سرمربی فعلی قصدی مبنی بر جدایی نداشته و در سمت خود باقی خواهد ماند.
برخی معتقدند بدون توجه به نتایج تیم ملی فرانسه در دو مسابقه بعدی، دیدیه دشان علاقه زیادی به ماندن روی نیمکت تیم ملی فرانسه دارد و بنابراین ممکن است او دو سال دیگر همچنان سرمربی این تیم باشد. نشریه لوپاریزین امروز با انتشار گزارشی مدعی شد که توافق دیدیه دشان با فدراسیون فوتبال فرانسه تا سال 2024 ادامه خواهد داشت و او در یورو نیز سرمربی تیم خواهد بود.